Atelier: mini pop Up galerie is gesloten!

Het is eindelijk zover: we zijn gesloten! De nieuwe eigenaar gaat beginnen met de verbouwing: de panden in originele staat terugbrengen dwz. geen kleine hokjes meer en ieder blok 1 ruimte. De straat krijgt hopelijk een gezellige uitstraling waar van alles gebeurt: kleine winkels, een werkplek, wat horeca.
Ik had het volgende plan:
Een eigen winkel waar Utrechts/Dutch Design en industriële vintage verkocht zal worden.
Maar ook een plekje voor een grafisch ontwerper, tassen-ontwerpster, sieraden-ontwerpster, Illustrator etc. Zo kan de winkel open, heb je een werkplek en houden we de kosten laag. 
Hieronder volgen enkele voorbeelden van mijn concept STUDIO LILLE (dit zijn enkel voorbeelden). 

Maar uiteindelijk heb ik niet gekozen voor deze locatie. Het pand is zo gebouwd, dat de ingang van het appartement midden in de winkel/studio staat. Dat risico wil ik niet nemen. Maar geen haast. Ik kijk rustig rond en wie weet wat op mijn pas komt! XLY
D5DEDEAC-A953-4A49-8E3F-097EE31765C0jpeg
23D88B7E-DBB5-4BD4-91EA-421B320AEDDDjpeg

974BBE7C-CE5E-48D5-AD5C-7E6EE1982522jpeg