XLY heeft een nieuw jasje!

Daar ben ik dan: XLY heeft een nieuw jasje...een nieuwe website, nieuwe uitstraling en daar horen ook de visitekaartjes bij. Wat zijn ze mooi, uit New York besteld bij MOO. Ik vind MOO niet goedkoop en je betaalt ook nog ns de invoerrechten! Maar wat leveren zij mooie kwaliteit. De kaartjes zijn in mijn favoriete kleuren, de kleuren die ik eigenlijk het liefst gebruik,.... Vwb mijn kleding, maar ook in huis: pastel zalm, grijs, wit en zwart. En wanneer ik terug kijk, zie ik wel vooruitgang ;-)! Mijn foto’s worden beter ( er moeten nog n paar vervangen worden hoor). Oh ja, er kan nog een hoop verbeterd worden hoor. Maar ik leer... en leer ervan. Ik weet steeds meer welke richting ik op zou willen, alhoewel dit ook niet 1,2,3 kan. Maar ik zie t voor me, dus wie weet! Ondertussen ga ik verder, probeer rustig aan te doen, ook Vwb mijn gezondheid. Maar ook omdat stapje voor stapje je uiteindelijk brengt waar je moet zijn! Wat ik vooral fijn vindt en belangrijk, zijn alle leuke, lieve mensen die ik ontmoet. En daar krijg ik weer  nieuwe inspiratie en energie van.... en die kan ik goed gebruiken!  XLY