Vakantie

XLY heeft vakantie van 22 juli t.m. 15 augustus . 

Atelier: mini pop Up galerie is gesloten!

Het is eindelijk zover: we zijn gesloten! De nieuwe eigenaar gaat beginnen met de verbouwing: de panden in originele staat terugbrengen dwz. geen kleine hokjes meer en ieder blok 1 ruimte. De straat krijgt hopelijk een gezellige uitstraling waar van alles gebeurt: kleine winkels, een werkplek, wat horeca.
Ik had het volgende plan:
Een eigen winkel waar Utrechts/Dutch Design en industriële vintage verkocht zal worden.
Maar ook een plekje voor een grafisch ontwerper, tassen-ontwerpster, sieraden-ontwerpster, Illustrator etc. Zo kan de winkel open, heb je een werkplek en houden we de kosten laag. 
Hieronder volgen enkele voorbeelden van mijn concept STUDIO LILLE (dit zijn enkel voorbeelden). 

Maar uiteindelijk heb ik niet gekozen voor deze locatie. Het pand is zo gebouwd, dat de ingang van het appartement midden in de winkel/studio staat. Dat risico wil ik niet nemen. Maar geen haast. Ik kijk rustig rond en wie weet wat op mijn pas komt! XLY
D5DEDEAC-A953-4A49-8E3F-097EE31765C0jpeg
23D88B7E-DBB5-4BD4-91EA-421B320AEDDDjpeg

974BBE7C-CE5E-48D5-AD5C-7E6EE1982522jpeg

Mini pop UP galerie iedere zaterdag open van 13-17

Regelmatig krijg ik de vraag: ‘ Ik fiets vaak voorbij, maar jullie zijn nooit open!’ Wij zijn momenteel helaas  iedere ZATERDAG OPEN VAN 13-17 uur en meestal ook op CULTURELE ZONDAGEN. 

We weten nog steeds niet echt wat de toekomst brengt in ons Hardebollenstraatje. We moesten allang vertrekken, maar zo te zien zitten we er nog steeds. We weten niet wat de toekomst brengt, maar waar dan ook: XLY blijft misschien op haar plekje of zoekt elders een plekje. Het liefst een eigen winkeltje met verschillende ontwerpers met unieke vintage, design en selfmade spulletjes die passen in het concept! En dan regelmatig open natuurlijk! Maar voor nu lukt t ons niet om meer open te zijn. Dus kom gezellig ZATERDAG langs. XLY

atelier/studio: hardebollenstraat 2-2, 3512 TP UTRECHT