• Uw winkelmandje is momenteel leeg

Long time no see

Jeetje, wat is dat alweer lang geleden, dat ik iets geplaatst heb! En wat gebeurt er weer een hoop in al die jaren. 

Ik had veel plannen na de Hardebollenstraat! Ik ben zeker nooit gestopt, maar een pop-up store met andere Utrechtse creatievelingen was voor mij niet zo makkelijk. Door mijn chronisch ziek zijn, liep ik ( en loop ik) toch tegen dingen aan die je enigszins belemmeren om de volgende stap te nemen die je eigenlijk dan zou willen nemen om weer verder te kunnen.
Zo kan ik niet elke dag een ‘winkel’ openen  of elke dag werken. Zo kan ik niet overal een atelier/studio huren waarbij de afstand met de fiets langer is dan een kwartier fietsen. 
In het begin had ik hier zoveel frustraties over, dat het me eigenlijk nog meer belemmerde. Want dan kijk je naar wat niet kan in plaats wat wel nog kan! En dat is echt nog wel veel hoor ( zij het soms met aanpassingen zoals werktijden, afstanden, stapjes terug doen etc. ) 
Begrijp me niet verkeerd: Ik vind het echt jammer, dat alles niet zo gaat als ik zou willen ( haha, bij wie gaat dat wel zo). Ik zeg het anders: Je ziet niks aan me en wanneer ik ergens aan werk of afspreek met iemand, dan is mijn energie de dagen erna eigenlijk heel laag of heb ik gewoon te veel pijn om in volle kracht weer verder te kunnen. Dat betekent soms 2 stappen vooruit en 2 stappen weer terug. Dat is soms zo frustrerend, maar wanneer ik gewoon kijk naar wat me dan wel lukt, lijkt het eigenlijk wel goed te komen met bijv. die opdracht en zorg ik in de planning, dat ik meer ruimte heb om iets af te maken. 
Ik ben een jaar zeker uitgeschreven geweest bij de KVK, maar sinds dit jaar ( en verschillende workshops/cursussen online creatief en ‘zakelijk’ gaat het misschien wat langzamer, maar ik kom wel vooruit :-). Ik werk weer samen met verschillende mensen
 ( meegedaan ontwerp prijsvraag ‘De DOMmelstoel’ : ontwerp iets met het oude materiaal van De DOM), Dagmar van Ark: ‘Help, mijn man ik klusser’, Powders & Hazel ( persoonlijk ontwerp voor webwinkel, Pop Up store De Gaard en enkelen lopende persoonlijk werken in opdracht). 
Ik heb gewoon mijn vertrouwen en positieve energie gekregen om verder te kunnen in wat ik doe en kan. Ik hou van ambacht, zoek naar nieuwe materialen, probeer steeds meer eco/recycle materialen uit, werk weer samen met andere creatievelingen. 


Ik verkoop weer wat van XLY mijn armbandjes en kettinkjes aan klanten en in Utrecht. Ik heb meerdere kleine en grote opdrachten ( lopende). 
Ik blijf me ontwikkelen, volg nu een master van Daisy Ranoe ‘ Maak je eigen beeld’ ( zie haar website) en doe dit op mijn eigen tempo. 
Nu nog een eigen (of gedeelde) ruimte/ werkplek hopelijk vlakbij en dan kan ik weer verder  met een volgende stap.
Ik heb er zin in! XLY. 


Ik ben er nog steeds en ga nog lang niet weg ;-). Zie je snel hopelijk!
XLY 

Wat wil ik nu?

Tijd vliegt en na de Hardebollenstraat heb ik een tijd vrij werk gemaakt. Ik ben op zoek naar een leuke, nieuwe werkplek in Utrecht ( dus mocht je iets weten). Ik heb in elk geval genoten van ons straatje, de samenwerking met andere creatievelingen en het contact met de mensen die langs kwamen en altijd geïnteresseerd waren in ons werk. Ik ga jullie missen! XLY

Vakantie

XLY heeft vakantie van 22 juli t.m. 15 augustus . 

Mini pop UP galerie iedere zaterdag open van 13-17

Regelmatig krijg ik de vraag: ‘ Ik fiets vaak voorbij, maar jullie zijn nooit open!’ Wij zijn momenteel helaas  iedere ZATERDAG OPEN VAN 13-17 uur en meestal ook op CULTURELE ZONDAGEN. 

We weten nog steeds niet echt wat de toekomst brengt in ons Hardebollenstraatje. We moesten allang vertrekken, maar zo te zien zitten we er nog steeds. We weten niet wat de toekomst brengt, maar waar dan ook: XLY blijft misschien op haar plekje of zoekt elders een plekje. Het liefst een eigen winkeltje met verschillende ontwerpers met unieke vintage, design en selfmade spulletjes die passen in het concept! En dan regelmatig open natuurlijk! Maar voor nu lukt t ons niet om meer open te zijn. Dus kom gezellig ZATERDAG langs. XLY

atelier/studio: hardebollenstraat 2-2, 3512 TP UTRECHT