XLY wenst jullie fijne dagen en een mooi 2018

Wat vliegt de tijd.... alweer bijna een jaar voorbij! XLY heeft dit jaar weer genoten met alle creatievelingen op de Hardebollenstaat Utrecht! Deze week doet ons straatje nog mee om nog even de deuren open te gooien, zodat iedereen nog de kans krijgt mooie, exclusieve presentjes te kopen voor de feestdagen!

Laten we hopen, dat in 2018 de straat de charme behoudt door niet zomaar weer wat commerciële panden erin te stoppen. Aandacht voor ambacht, creativiteit, passie en liefde voor wat men maakt, dat zou zo mooi zijn. Maar ook aandacht aan de panden die verouderd zijn en een grote opknapbeurt nodig hebben. Zo ontstaat er kwaliteit. Dan zou de straat zo mooi passen bij de Voorstraat en de straten erom heen. Duimen maar!

Ik heb weer meer het gevoel gekregen welke richting ik meer zou opwillen met XLY. Wie weet wat 2018 brengt. Ik hoop in ieder geval weer n creatief jaar te mogen hebben Vwb XLY, te mogen genieten van alle mensen die ik ontmoet heb en ontmoeten zal. Ik hoop vooral op een gezond en mooi 2018 voor iedereen.
XLY